Elin 18 oktober (31).jpg
Gezin

Foto`s met  je gezin zijn zo waardevol en hoe vaak komt het voor dat jullie er met zijn alle opstaan? vaak sta je er alleen op. Met je kindje(s) op een gezellige en ongedwongen manier zorg ik dat jullie allemaal leuk op de foto`s staan. Ben je bang dat je kindje geen zin heeft of niet wil luisteren, daar hoef je niet bang voor te zijn het komt echt wel goed. 

Fam Dogger 18 april 2021620.jpg
Newborn

Ahh jullie kleintje is geboren! gefeliciteerd!!

het klinkt heel cliché, maar de tijd dat jullie babytje zo klein is gaat heel snel voorbij en je vergeet dan snel hoe klein jouw kleintje was. Ik leg met liefde en geduld de kleine details voor jullie vast 

Kyra, Xéla en Benjamin  (9).jpg
Couple

we hebben ze allemaal, al die charmante selfies op de telefoon. maar nu is het tijd voor een fotoshoot van jullie als koppel waar naar jullie met een grote glimlach naar terug kunnen kijken! Mijn beelden zijn romantisch en liefdevol maar ook spontaan en speels. met subtiele aanwijzingen zet ik jullie samen op jullie beste op de foto. niet urenlang posteren maar veel knuffels en plezier!

Jarco en Marloes 31 januari  (1).jpg
Zwangerschap

Hoera, je krijgt een baby. Ik leg deze bijzondere gebeurtenis graag voor je vast in een intieme zwangerschapshoot. Jouw bolle buik voor altijd op de foto. Zodat je na de zwangerschapsperiode terug kunt kijken naar deze prachtige tijd.

Fam van Dyk 27 maart 2021459.jpg
Honden

Je hond is je beste maatje. Elke dag ben je met hem bezig, thuis en buiten. Soms maken jullie samen een flinke wandeling. Jij laat de wind door je haren waaien en hij rent lekker achter een stok aan. Jullie genieten van elkaar. Kostbare momenten levert dat op, momenten die het verdienen om mooi te worden vastgelegd.

Fam Moonen (18).jpg
In welke omgeving vindt de fotoshoot plaats?
13.png

Voor gezinshoots, zwangerschap en coupleshoots zoeken we een mooie buitenlocatie. Het liefst fotografeer ik in natuurgebieden met water, zand en/of heide. Voorbeelden bij mij in de buurt zijn de Zwarte Dennen bij Staphorst, de Sallandse heuvelrug in bij Nijverdal en de Sahara in Ommen e . Voor een newbornshoot kom ik graag bij jullie thuis, maar dit mag ook altijd met een fijne warme deken op een buitenlocatie. 

Hoe gaat het verder na de shoot?

Binnen een aantal dagen ontvang je alvast een eerste preview van de fotoshoot, zodat je alvast een idee hebt hoe de foto’s zullen worden.

Binnen drie weken na de fotoshoot ontvang je de rest van de foto’s via een online gallerij. Vervolgens maak jij een keuze hoeveel foto’s je wilt ontvangen, hiervoor bied ik verschillende pakketten aan. zodra deze is betaald worden de foto's in hoge resolutie opgestuurd via Wetransfer 

13.png

Follow me on Instagram

@suzanharmsenfotografie