Honden

Naast het fotograferen, ben ik gek op het fotograferen van honden.  Met veel liefde en geduld legt ik alle mooie en leuke momenten vast tijdens een gezellige wandeling.

DE FOTOSHOOT VOORBEREIDEN

Voorafgaand aan elke fotoshoot neem ik contact met je op. Ik ontvang dan graag meer informatie over het karakter van de hond, om zo de juiste werkwijze en locaties te bepalen. Ook geef ik een lijst met tips om jezelf en jouw hond zo goed mogelijk voor te bereiden op de fotoshoot.

DE FOTOSHOOT

Tijdens de fotoshoot zorgen we er eerst voor dat we goed en rustig kennis maken. De hond mag even rustig wennen aan de camera. Iedere hond is anders en verdient een andere aanpak. Of de hond nu heel blij is, of juist wat angstig, de aanpak is altijd om de hond met rust te benaderen en vooral op de manier die de hond nodig heeft.

 

Ook tijdens de fotoshoot gunnen we de hond zijn/haar rustmomenten als de hond dat nodig heeft. Ben je bang dat jouw hond niet zal luisteren tijdens de fotoshoot? Dat is geen enkel probleem. De meeste honden zullen namens anders reageren dan dat ze thuis doen. Met rust en geduld komen we al een heel eind. 

NA DE FOTOSHOOT

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de beste foto’s. De dubbele, onscherpe en ‘bloopers’ worden er uitgehaald. Vervolgens stel ik een persoonlijke galerij samen zodat je in alle rust zelf jouw favorieten kan uitkiezen. Deze favorieten worden stuk voor stuk nabewerkt. Met de nabewerking til ik de foto’s naar een hoger niveau en komt mijn kleurrijke stijl nog meer naar voren.

 

Wanneer de foto’s klaar zijn, krijg je ze via de wetransfer toegestuurd in hoge resolutie 

 

Heb je na het lezen van de informatie meer interesse gekregen in een fotoshoot? Kijk dan hieronder voor de fotoshootpakketten en vul het contactformulier in voor meer informatie.

7 (2).png

Pakket 1

+/- 1  uur fotografie op een mooie buiten locatie 

Een persoonlijk online galerij met jullie foto's

4 HR beelden afwisselend in kleur 

€ 65

7 (2).png

Pakket 2

+/- 1  uur fotografie op een mooie 

Een persoonlijk online galerij met jullie foto's

9 HR beelden afwisselend in kleur 

€ 99

13.png
7 (2).png

Pakket 3

+/- 1  uur fotografie op een mooie buiten locatie 

Een persoonlijk online galerij met jullie foto's

12 HR beelden afwisselend in kleur 

€ 125

Sien 13 februari (6).jpg

Verwacht je binnenkort een nestje vol schattige mini-viervoeters en wil je dat graag laten vastleggen? Ook dat is mogelijk bi mij! Bij het vastleggen van een nestje puppys zal er een nest-foto worden gemaakt en losse portretten van elke pup. 

Sien 13 februari 202258-bewerkt.jpg
Renee en Luuk 10 oktober 202134.jpg
Belangrijk
Goed om te weten

Reiskosten binnen een straal van 10 kilometer vanuit Heino zijn inbegrepen. Daarbuiten bedraagt de vergoeding € 0,30 per kilometer. 

Na het ontvangen van de foto’s kan je zelf bepalen hoeveel foto’s je kiest, dus ook wel pakket. Dit hoef je niet vooraf al aan te geven.

 

​Tarieven kunnen tussentijds gewijzigd worden, waarbij tarieven voor reeds geboekte shoots blijven staan. 

Graag zou ik de gemaakte foto's gebruiken als portfoliomateriaal voor mijn socials en of website. Mocht je dit liever niet willen? Geen probleem, maar geef dit dan tijdig aan.

Foto’s zijn voor persoonlijk gebruik van de klant en mogen niet aan derden versterkt worden zonder toestemming van de fotograaf.  Je mag de foto's  gebruiken voor jouw eigen social media, zonder filter en onder vermelding van mijn naam. Op Instagram of facebook is dit : suzanharmsenfotografie

Puppy's Cooper 15 november 2020366.jpg