Couple

we hebben ze allemaal, al die charmante selfies op de telefoon, maar nu is het tijd voor een fotoshoot van jullie als couple waar jullie met een grote glimlach op terug kunnen kijken! Mijn beelden zijn romantisch en liefdevol maar ook spontaan en speels. met subtiele aanwijzingen zet ik jullie samen het beste op de foto. Niet urenlang poseren maar veel knuffels en plezier!

Benieuwd naar het resultaat van een Coupleshoot? Check mijn fotoblog couple wintershoot in Heino

Copy of Suzan Harmsen.png

''Afgelopen weekend een hele leuke, gezellige shoot gehad in het bos en op de heide. Voor ons als stel de eerste keer. Suzan stelde ons erg op ons gemak en maakte tussendoor leuke opmerkingen/grapjes waardoor er hele spontane foto's zijn ontstaan. Heel erg blij met het resultaat! ''
- Marloes

7 (2).png

Pakket 1

7 (2).png

Pakket 2

7 (2).png

Pakket 3

+/- 1  uur fotografie op een mooie buiten locatie 3-5 personen

 

Advies voor styling en gebruik klanten garderobe

Een persoonlijk online galerij met jullie foto's

10 HR beelden afwisselend in kleur en zwart-wit

€ 115

+/- 1  uur fotografie op een mooie buiten locatie 3-5 personen

 

Advies voor styling en gebruik klanten garderobe

Een persoonlijk online galerij met jullie foto's

20 HR beelden afwisselend in kleur en zwart-wit

€ 140

13.png

+/- 1  uur fotografie op een mooie buiten locatie 3-5 personen

 

Advies voor styling en gebruik klanten garderobe

Een persoonlijk online galerij met jullie foto's

40 HR beelden afwisselend in kleur en zwart-wit

€ 180

Reiskosten binnen een straal van 10 kilometer vanuit Heino zijn inbegrepen. Daarbuiten bedraagt de vergoeding € 0,21 per kilometer. 

Na het ontvangen van de foto’s kan je zelf bepalen hoeveel foto’s je kiest, dus ook wel pakket. Dit hoef je niet vooraf al aan te geven.

Extra digitale foto per stuk €5, gerekend,

Een fotoshoot of reportage is op eigen risico. De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt tijdens of voortvloeiend uit de fotoshoot of reportage.

Tarieven kunnen tussentijds gewijzigd worden, waarbij tarieven voor reeds geboekte shoots blijven staan. 

 

Alle foto's behouden auteursrecht en kunnen ingezet worden voor gebruik van promotiedoeleinden zoals websites, promotiemateriaal, social media etc. Wanneer dit niet gewenst is graag van te voren aangeven. 

Foto’s zijn voor persoonlijk gebruik van de klant en mogen niet aan derden versterkt worden zonder toestemming van de fotograaf.  Je mag de foto's  gebruiken voor jouw eigen social media, zonder filter en onder vermelding van mijn naam. Op Instagram of facebook is dit : suzanharmsenfotografie

13.png

Cliënt GARDEROBE

Op dit moment ben ik bezig om een garderobe samen te stellen met kleedjes voor newborn shots en voor vrouwen. Inmiddels ben ik in het bezit van een aantal prachtige zwierige maxi jurken en andere kleding stukken die gebruikt mogen worden bij een geboekte shoot. De jurken kunnen gewoon gebruikt worden, maar ook als je zwanger bent. Heb je hier interesse in, geef dit dan aan bij het boeken van een shoot.

13.png

Follow me on Instagram

@suzanharmsenfotografie

Renee en Luuk 10 oktober 202134.jpg
Zwangerschap Lonni 21  Zandvlakte Doornspijk (10).jpg
Gezinsshoot Doornspijk zandvlakte fam Bakker (34).jpg
Gezinsshoot Doornspijk zandvlakte fam Bakker (35).jpg

Cadeau bon

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Voor een verjaardag, moederdag of een andere speciale gelegenheid? Via het contact formulier kan je ook cadeaubonnen bestellen. Ik zorg ervoor dat de cadeaubon mooi ingepakt wordt! 

Elin 18 oktober (4).jpg