Finn 22 januari  (27).jpg

New bornshoot

In Schalkhaar

Januari 2022

Dit keer weer een newbornshoot in Schalkhaar! En wat was dit toch weer een geweldige ochtend. Lonni en Luuk waren net ouders geworden van Finn en dit mooie geluk mocht ik vastleggen tijdens deze lifestyle newbornshoot! Het moment dat ik binnenkwam bij hun zag ik gelijk zoveel liefde voor dit kleine mannetje. 

Tijdens de newbornshoot heb ik mooie foto's kunnen maken van Finn. zo leuk vind ik dat! Uiteraard  stonden trotse ouders Lonni en Luuk ook te popelen om met hem op de foto te gaan en bleef ik lekker fotograferen met mijn camera. Een voeding, wat kledingwissels en vooral heel veel knuffelen verder was de shoot klaar en ging ik naar huis. 

Heel veel geluk Lonni & Luuk met jullie lieve Finn! 

Ook op zoek naar een newbornfotograaf die jullie gezin op een natuurlijke manier vastlegt? 
Kijk hier voor mijn werkwijze en tarieven!

WIL JIJ JOUW GEZIN OOK ONGEDWONGEN LATEN VASTLEGGEN?

Dit is wat Lonnie over de shoot zei: "Suzan heeft bij ons een newbornshoot gedaan. Tijdens de shoot geeft ze aanwijzingen en kijkt zij wat mooi is, waardoor wij ons ding konden doen als gezinnetje. De shoot zelf was ontzettend leuk en ontspannen. Ze legt je vast zoals je bent op dat moment en dat is zo'n waardevolle herinnering. Een enorme aanrader!''