1.png
Suzan Harmsen Door Margriet-6.jpg

foto: margrietdesign

Over 

Hi There!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in mij en een kijkje komt nemen op deze pagina. Ik ben Suzan Harmsen en ik fotografeer met liefde mens, dier en natuur. Samen met mijn vriend woon ik Heino.

 

Naast mijn functie als secretaresse bij een groot bouwbedrijf ben ik dol op fotograferen. Naast het fotograferen van honden of mensen ben ik ook gek op natuurfotografie. 

Ik kan genieten van een avond met vrienden, uit eten gaan, buiten zijn en ik droom graag over onze volgende reis.

 

Bij elkaar opgeteld kun je wel stellen dat ik dol ben op de natuur en dit graag laat terugkomen in mijn foto's. Ik neem jullie dan ook graag mee naar mooie plekjes rond Heino.

Willen jullie meer weten over mij of het boeken van een shoot? Stuur mij gerust een berichtje en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort in het echt!

Liefs Suzan 
Liefde voor.. 

Spontane uitjes - chips- Heino-  een broodje avocado - blote voeten in het zand  - een theetje op de bank - Twan - Bourgondische borrelplanken op verjaardagen - een dansje wagen op een goed feestje - carpaccio -  mooie plekken ontdekken - lange zomeravonden- Honden- lange wandelingen door het bos- rooibos thee- rode wijn- Wrapjes met carpaccio en kip

Mijn FAVORIETEN

Follow me on Instagram

@suzanharmsenfotografie