Over 

147A7603-5.jpg
147A7585-4.jpg
15.png

Hi Ik ben Suzan

Lifestyle fotograaf voor liefdevolle beelden voor later!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in mij en een kijkje komt nemen op deze pagina. Ik ben Suzan Harmsen en ik fotografeer met liefde mens, dier en natuur. Samen met mijn vriend woon ik Heino.

 

Naast mijn functie als secretaresse bij een groot bouwbedrijf ben ik dol op fotograferen. Naast het fotograferen van honden of mensen ben ik ook gek op natuurfotografie. 

Ik kan genieten van een avond met vrienden, uit eten gaan, buiten zijn en ik droom graag over onze volgende reis.

 

Bij elkaar opgeteld kun je wel stellen dat ik dol ben op de natuur en dit graag laat terugkomen in mijn foto's. Ik neem jullie dan ook graag mee naar mooie plekjes rond Heino.

Willen jullie meer weten over mij of het boeken van een shoot? Stuur mij gerust een berichtje en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort in het echt!

Liefs Suzan 

Degene achter de lens

Liefde voor...

Spontane uitjes - chips- Heino-  een broodje avocado - blote voeten in het zand  - een theetje op de bank - Twan - Bourgondische borrelplanken op verjaardagen - een dansje wagen op een goed feestje - carpaccio -  mooie plekken ontdekken - lange zomeravonden- Honden- lange wandelingen door het bos- rooibos thee- rode wijn- Wrapjes met carpaccio en kip

147A7518-1.jpg
Slovenië 17 augustus 2021932-1.jpg

Mag ik jouw herinnering vastleggen?