Zwangerschap shoot Sahara Ommen

27-11-2020

Begin augustus 2020 had ik een zwangerschapsshoot gepland staan met Kaylie en Jesper. We hadden afgesproken om tijdens het golden hour foto's te gaan maken bij de Sahara in Ommen. Eenmaal aangekomen was er van de zon helaas weinig te bekennen, maar hebben we wel een hartstikke leuke en gezellige shoot gedaan. En het leuke is .... ik zag Kaylie en Jesper nog eens terug om de hun nog eens vast te leggen samen met hun pas geboren babytje Noud.

Naast dat ik Kaylie en Jesper mocht vastleggen vroeg Kaylie mij of ik haar en haar zus Anouk vast wilde leggen en ik voelde mij vereerd dat ik zoiets bijzonders voor hun mocht vastleggen. Want hoe vaak ben je nou tegelijkertijd zwanger met je zus? Kijk maar eens hoe prachtig de zussen eruit zien met hun mooie buiken.

25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven